Los Angeles » Nattliv

Nattliv

Tjej som dansar i LANär du väl är i Los Angeles skall du inte tro att du på kvällskvisten har tid att vila, för det gör absolut inte LA! Här finns det mesta du kan tänkas vilja pröva på, oavsett humör. Är du mer ute efter en romantisk upplevelse kan du bege dig till norra delen av staden, till Griffith observatorium. Här kan du tillbringa kvällen med att spana på stjärnor och planeter. I närheten ligger den berömda Gibsons amfiteater där det ofta finns konserter att sitta och njuta av. Längst gatan Mulholland drive finns en prislös utsikt över denna enorma metropol, änglarnas stad, som verkligen lyser upp skyn nattetid.

Är du på jakt efter andra typer av stjärnor kan du bege dig till nöjesdistrikten. Du kan bland annat köa utanför NBC:s Tonight Show för att få se Jay Leno, eller gå vidare till CBS där det finns ett flertal shower och TV-serier att se på live. Dessa kostar ingenting utan är en annorlunda upplevelse från vad vi normalt sett ser på TV. Vill du se filmer istället för serier har Hollywood många alternativ. Det finns biografer som visar äldre Hollywood filmer precis som de som visar nysläppta.

Något annat som många besökare gör är att gå på liveuppträdande i musik, en annan bransch som är väldigt stor i Los Angeles. Många besöker även något av de mest exklusiva hotellen för en drink och insupande av atmosfären. För de som söker mer hålligång har Los Angeles väldigt många kända nattklubbar, som det enorma The Mayan Night Club i Downtown. Hit kommer varje kväll tiotusentals besökare för att dansa på det dussintal olika dansgolv.

Det är även på kvällstid som många av de professionella sportmatcherna äger rum. I Los Angeles har du möjligheten att se Lakers, Kings, Dodgers, Clippers, Anaheim, Sol och Galaxy.
För de som vill pröva på egna typer av sporter och underhållning finns det alltifrån bowlinghallar, Casinon till Gokart banor att pröva på.

Som du kanske märkt erbjuder Los Angeles en stor mängd underhållningar trots att mörkret fallit in. Det är av denna anledning som staden kallas världens huvudstad för underhållning.
Nattklubbar
Läs om nattklubbar och discotek i Los Angeles. Här är ställena som stänger först på morgonen.
Pubar & Barer
Läs om pubar och barer i LA. Vad finns det för utbud och vilka åldergränser gäller?