Los Angeles » Nattliv » Nattklubbar

Nattklubbar

Tjej som dansar i LAAtt det finns nattklubbar i Los Angeles är uppenbart och de finns i överflöd. Vad som däremot är svårare att finna är rätta nattklubben för dig. Genom åren har det funnits omåttligt populära nattklubbar, men de flesta av dem är i dagens förändriga samhälle borta. Många besökare återvänder till Los Angeles i hopp om att gå tillbaka till en av deras favorit nattklubbar, men i många fall är de stängda. Av denna anledning ordnas ofta privata fester som anhålls på många klubbar. Bli därför inte förvånad om du blir nekad till många klubbar för att du inte står med på listan, det är så det funkar i Los Angeles. Men trots att staden nattklubbar försvinner likt en orm som ömsar skinn finns det en del som är kvar och områden som än står värd för olika smaker.

Vill du känna på det exklusiva nattlivet och kanske en och annan filmstjärna ska du bege dig till Hollywood. Här finns det klubbar som Element, Cabana Club och Mood. I västra delen av området ligger fler. Bland annat Paris Hilton, Lindsey Lohan och Leonardo di Caprio brukar synas på Area och i kvarteren ligger även populära Foxtail och häftiga Skybar. LAX är en klubb med ett annorlunda tema, flygplats.

Åker du Downtown kommer du till det enorma The Mayan Night Club, som varje kväll har tiotusentals besökare med ett dussintals rum som spelar en mängd olika typer av musik, liksom live framträdanden.
I Santa Monica ligger en av de mer berömda uteställena i Los Angeles, Circus Disco, som i dag lockar de som vill dansa till latinsk musik. Nattklubben är även populärt bland homosexuella.

För de som gillar mer retro klubbar och att klä upp sig bör bege sig till Long Beach och klubben Sky Room.