Los Angeles » Attraktioner » Nöjesfält » Knott´s Berry Farm

Knott´s Berry Farm

Knott´s Berry Farm är mest känd för de spektakulära berg och dalbanorna. Den som har väckt mest uppmärksamhet är Ghost Rider som är helt gjord i trä. Det finns så klart mycket annat att göra på Knott´s Berry Farm som passar hela familjen.

Parken är uppdelad i många olika teman. Det finns en spökstad som är byggd på samma område som en riktig spökstad under 1950-talet. I detta område finns även fler karuseller men också en scen där många kända skådespelare har startat sin karriär. En annan del är Fiesta village har ett mexikanskt tema med latinamerikanska restauranger och karuseller med latinska namn. De allra mest hisnande åkturerna finner man på The Boardwalk. Detta område har haft många namn och teman sedan det byggdes 1969. Tänk på att många av turerna här är känsliga för dåligt väder så för att vara säker på att få åka allt i parken så bör ni planera ert besök när det fint väder.

För de allra minsta finns Camp Snoopy där barnen kan åka anpassade karuseller och möta den kärvänliga figuren Långben (Snoopy).

Man kan fråga sig vad ett nöjesfält är utan ett vattenland. Knott´s Berry Farm äger en av USA´s största vattenland där det roliga aldrig tar slut. Barnen kan underhålla sig här i flera dagar så det kan vara bra att boka in minst en natt på hotellet som tillhör parken. När ni börjar runda av dagen på Knott´s Berry Farm kan ni gå längs The Indian trail och titta på indiankonst och indiandans.

På Knott´s Berry Farm möts du av nya upplevelser var du än vänder dig. Vill du göra något roligt för hela familjen så är det hit ni ska åka.